Zdrava zajednica u duhovnom životu

Objavljeno
Komentari Nijedan

Početak mjeseca, odn. prva subota u mjesecu znači da je vrijeme za novi program u sklopu projekta “Večer vedske kulture”. S nama je opet Bhavada Prabhu koji sa sobom uvijek donese neku utjehu.

Mislimo da nema smisla da ga više stavljamo u kategoriju ‘gosti’ jer je često u našim krajevima, bez obzira da li u ‘glavnoj’ ili ‘sporednoj ulozi’.

Ovaj put se nadamo da dolazi s pojačanjem kako bi nas inspirirao jednom od najvažnijih stvari koju si može poželjeti svaki ‘duhovnjak’. Radi se, naravno, o duhovnoj zajednici izgrađenoj na zdravim temeljima.

U samoj Bhagavad-giti Svevišnji Gospodin progovara o varnašrama dharmi kao temelju na kojem bi trebala funkcionirati duhovna zajednica. Štoviše, možemo reći da čitava vedska kultura upravo daje naglasak na izgradnju duhovne zajednice koju krase istinski odnosi među svim njenim članovima koji se temelje na ljubavi, privrženosti i međusobnom služenju imajući pri tome zadovoljstvo Šri Krišne u prvom planu.

Drugim riječima, veoma ozbiljna i zahvalna tema za slušanje, pa stoga s nestrpljenjem očekujemo dolazak Bhavade Prabhua i njegove pratnje u grad Čakovec.

Ukoliko još ne znate, ovo je prekrasna prilika da se upoznate i s njegovim ekstatičnim bhajanima koji uvijek dopiru iz srca.

Sve se to odvija prostorijama tzv. ‘multimedijalne dvorane’ na prvom katu zgrade poznate kao “stari Hrast” u subotu, 7.12.2013.-e godine s početkom u 17 sati.

Nemojte se brinuti — nećete ostati gladni, a cijena je: “Prava prilika!”

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →