Yoga Vrhovne Osobe (2. dio)

Objavljeno
Komentari Nijedan

Nakon kraće stanke u kojoj smo ugostili Njegovu Svetost Candramauli Swamija, vraćamo se našem ustaljenom programu, odn. nastavljamo s ciklusom predavanja na temu Bhagavad-gite. Ovaj put na redu je nastavak diskusije na 15.-o poglavlje…

Na početku poglavlja, Šri Krišna nam daje prekrasni prizor za meditaciju uspoređujući materijalnu kreaciju i našu zapletenost materijalnim aktivnostima s ogromnim banjanovim drvom čije korijeni idu prema gore, a grane rastu prema dolje. Naravno, radi se o tome da je to zapravo samo poput odraza u vodi, a da je pravo drvo odn. realnost negdje drugdje.

U nastavku diskusije, Svevišnji Gospodin nam daje vrlo vrijedna uputstva pomažući nam da još bolje razumijemo prirodu i mehanizam zapletenosti živog bića u mreži iluzorne energije.

Ako ste jedan od iskrenih tragalaca za rješenjem odn. izlazom iz labirinta materijalne kreacije, pozivamo Vas da nam se pridružite u ekspediciji koja kreće u utorak, 24.9.2013.-e godine u 19 sati. Zborno mjesto je u prostorijama bivšeg GK (preko puta Pilke) na adresi A. Schulteissa 19 sati gdje Vas očekuje Gour-Gadadhara Dasa s pomoćnicima.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →