Vizija realnosti

Objavljeno
Komentari Nijedan

Nadamo se da nam je diskusija na prošlom predavanju “otvorila oči” odn. da smo, barem u maloj mjeri, dožvijeli promjenu paradigme — shvatili što je neznanje koje se danas, uglavnom, prodaje pod znanjem, a zapravo nas samo “zapliće u interakciju 24 elementa”.

Razumijevanje procesa znanja omogućuje da nam da taj proces i započnemo primjenjivati u svom (duhovnom) životu.

Netko se može priupitati kako da znamo da li stječemo pravo znanje? Što je ‘lakmus test’ stvarnog znanja?

Na ova i slična pitanja Šri Krišna daje odgovor u drugoj polovici trinaestog poglavlja Bhagavad-gite…

Kao prvo, još nismo čuli odgovor na Arđunino pitanje “Što je predmet znanja?”, pa Svevišnji Gospodin ima malu dopunu na prva dva Arđunina pitanja.

Nadalje, ako budemo dovoljno pažljivi i usredsređeni, stići ćemo i do ‘krune’ koja će dati odgovor na pitanje kakva je Vizija realnosti osobe koja prakticira Proces znanja u skladu s učenjima Bhagavad-gite koja predstavlja vrhunac vedske mudrosti.

Stoga, ako si iz bilo kojeg razloga ne možete priuštiti odlazak na neku užarenu plažu gdje pokušavate pronaći komadić hlada i/ili tražite osvježenje u moru, a imate malo slobodnog vremena, Udruga za duhovnu kulturu “Atmarama” Vas poziva na predavanje “Vizija realnosti” koje se održava u utorak, 16.7.2013.-e godine u prostorijama bivšeg GK-a (preko puta Pilke) na adresi A. Schulteissa 19 (Čakovec) s početkom u 19 sati.

Još uvijek postoje vrijedne stvari koje ne koštaju mnogo — ulaz na program je besplatan… , a predavanje će održati Gour-Gadadhara Dasa.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →