Vedska kultura / Moderna civilizacija

Objavljeno
Komentari Nijedan

Ovaj vikend u naše krajeve nam dolazi veoma draga osoba — Njegova Svetost Candramauli Swami koji će održati 3 programa:

 • Mini ‘turneja’ započinje u petak, 17.5.2013.-e godine programom s početkom u 18 sati u Hare Krišna centru na adresi: Cankarjeva 6, Lendava (Slovenija).
 • Nakon toga slijedi javni program u Varaždinu koji se održava u subotu, 18.-og svibnja 2013.-e godine s početkom u 19 sati u dvorani “Foto Fan” (iznad Podravske banke) — adresa je Trg slobode 2.
  Program se sastoji od:
  • bađana (meditativna glazba)
  • filozofskog predavanja na temu “Vedska kultura / Moderna civilizacija” koje će održati naš gost is SAD-a Njegova Svetost Candramauli Swami i
  • vegetarijanskog domjenka spravljenog od nekih specijaliteta vedske kuhinje
 • turneja završava u Čakovcu, u nedjelju (19.5.2013.-e godine) programom koji započinje u 19 sati u prostorijama bivšeg GK-a (preko puta Pilke) na adresi A. Schulteissa 19.

Ovo je veoma lijepa prilika da iskoristimo sadhu_sangu1 koja je od neprocjenjive vrijednosti za duhovni napredak. Možemo čak reći da bez milosti svete osobe nije niti moguće započeti stvarni duhovni život.

Pored toga, imati ćemo priliku čuti što nam danas nudi drevna vedska kultura u usporedbi s tzv. ‘modernom civilizacijom’ koja nije u mogućnosti zadovoljiti niti najosnovnije čovjekove potrebe…

Ako nas pitate za savjet za koji program da se odlučite, naš odgovor je: “Sva tri!”

Ulaz na program je, kao i obično (u skladu s vedskom tradicijom) besplatan, a svatko je slobodan pomoći u pokrivanju troškova ovih programa svojom proizvoljnom donacijom koja će biti uručena našem dragom gostu propovjedniku.

Organizatori programa su Udruga za duhovnu kulturu “Atmarama” i Udruga Vamana.

1 društvo svete osobe

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →