Studiranje Bhagavad-gite

Objavljeno
Komentari Nijedan

Došlo je i to vrijeme…da napišemo najavu za, u ovom ciklusu, zadnje predavanje na temu Bhagavad-gite. One rijetke duše koje su s nama od samog početka znaju da naša druženja traju još od studenog mjeseca 2011.-e godine. Od tog vremena, ‘našom’ dvoranom je prošlo dosta osoba. Neki su se odvažili na ovaj put nakon prisustvovanja našem uvodnom seminaru, ali su kasnije, iz različitih razloga (privremeno) napustili naše društvo iako smo sigurni da je samo pitanje vremena kad će se naši putevi opet ispreplesti na čudesan način u režiji Svevišnjeg Gospodina Šri Krišne.

Drugi su nam se, pak, pridružili kasnije i ostali s nama do (samog) kraja. Naravno, ne smijemo zaboraviti niti one duše koje nas vjerno prate odn. slušaju putem Interneta i/ili audio zapisa koje neumorno priprema bhakta Mario.

Svi Vi ste dali svoj nezaboravni doprinos uspjehu ovog projekta i voljeli bismo kad bi nam se mogli pridružiti na našoj maloj svečanosti koja će se održati u utorak, 28.1.2014.-e godine na istom mjestu — prostorije bivšeg GK (preko puta Pilke) — A. Schulteissa 19 s početkom u 19 sati.

Iako možemo na neki način osjećati određenu žalost da ćemo na neko vrijeme prestati diskutirati “Božansku pjesmu”, recimo da to nije kraj Bhagavad-gite već samo jedan novi početak.

Naime, iskreno se nadamo da ste tokom ovog čitavog razdoblja diskutiranja razgovora između Šri Krišne i Arđune razvili ukus da to nastavite činiti i sami, dajući sebi priliku da još dublje zaronite u ocean prepun vrijednih dragulja koje vrijedi podijeliti s drugim ljudima!!

U tome će nam, vjerujemo, pomoći i ovo zadnje predavanje naslova “Studiranje Bhagavad-gite” koje nam treba poslužiti kao inspiracija za dalje, te svojevrsna priprema za ono što nas očekuje nakon ovog ciklusa.1

Za sada možemo reći samo to da “ubacujemo u višu brzinu”.

Do tada, pozvani ste da nam se priključite u “zaključivanju ocjena” i da svojim prisustvom uveličate naš festival. Voditelj programa biti će Gour-Gadadhara Dasa, a ulaz je slobodan.

[1] O čemu se točno radi, objavit ćemo uskoro na našim web stranicama!!

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →