Should I Stay or Should I Go?

Objavljeno
Komentari Nijedan

Šri Krišna se kod kralja Judištira zadržao dulje negoli smo to planirali i ne možemo sa sigurnošću reći kad će krenuti putem Dvarake gdje ga željno očekuju Njegovi mještani.

Može biti da je posao na dvoru u Hastinapuru obavljen, ali nas zasigurno čekaju još neke aktivnosti…Naime, “igrom slučaja” neki su pretprošli put pokušali iskoristiti kalendar kako bi izbjegli provjeru znanja, a za prošli put se samo možemo zahvaliti Gospodinu Gaurangi Mahaprabhuu koji nam je pružio, nadam se, nezaboravno iskustvo u sam osvit Njegove pojave.

No, život ide dalje i nakon nedjeljnog programa neki će od Vas opet imati (ne)priliku slušati Gour-Gadadhara Dasa u novom nastavku ciklusa predavanja “Krema vedske mudrosti”. Program se održava u utorak, 5.-og travnja 2016.-e godine s početkom u 19 sati, na staroj adresi: prvi kat “Starog hrasta” — Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Ostaje samo još jedna nepoznanica koja možda i nije previše važna…jer autor ove najave još uvijek nije siguran1 u naslov samog programa odn. predavanja. Da budem iskren, ne znam niti radni naslov i moram priznati da do sada još nikada nisam napisao odn. čak zgotovio svoju najavu bez naslova.

Ima li netko neku ideju?

Imam ideju koja mi je pala prije početka pisanja, pa neka bude za ovaj put…

1 Da odagnam svaku sumnju potencijalnim skepticima, želim reći da znam o čemu ćemo govoriti i/ili diskutirati, no nisam siguran hoće li to biti dovoljno da Šri Krišna krene svojim zacrtanim putem…

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →