Repriza — još jednom

Objavljeno
Komentari Nijedan

Ako razmotrimo da je prošli termin ciklusa “Krema vedske mudrosti” bio ispunjen gostovanjem Njegove Svetosti Šrila Smita Krišna Maharaja, te da je večer protekla u neobičnom formatu1, smatram da tema narednog programa koji se održava u utorak, 12.-og srpnja 2016.-e s početkom u 19 sati2 neće biti niti previše strana, no niti (pre)bliska.

Naime, stjecajem okolnosti, predavač na seminaru je prošli put bio “osamljen” glede tehničke podrške koja u ovom slučaju znači snimanja programa za potrebe arhive kao i svih onih koji ne mogu (redovito) prisustvovati našim programima.

U čemu je stvar?

Vrlo jednostavno — tehnika je zakazala, pa iako je snimač bio aktivan čitavo vrijeme, došlo je do problema prilikom zapisivanja datoteke ne memorijsku karticu, te je čitav snimak na kraju ispao neupotrebljiv.

Da ne bismo čekali s reprizom dulje vrijeme, odlučili smo to učiniti odmah, tako da nas i ovaj put očekuje diskusija u svezi dočeka Gospodina Šri Krišne u Dvaraki.

1 Radi se o tome da smo imali grupnu radionicu ili tzv. “konstelaciju” na temu situacije u našoj zajednici sa željom da otkrijemo kako poboljšati stvari i krenuti dalje…

2 Adresa je: prvi kat “Starog hrasta”, Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →