Reinkarnacija i duhovnost

Objavljeno
Komentari Nijedan

Na kraju smo mjeseca siječnja, što znači da se bliži prva subota u narednom mjesecu — vrijeme za novi program u sklopu projekta “Večer vedske kulture”. Program se, kao i obično, održava u prostorijama tzv. ‘multimedijalne dvorane’ na prvom katu zgrade poznate kao “stari Hrast” u subotu, 2.2.2013.-e godine s početkom u 18 sati.

Što li će se ovog puta dešavati?

Pa, veoma smo sretni da Vam možemo najaviti našeg dragog gosta koji će se zaputiti prema Čakovcu čak iz dalekog Dugog Sela.

Vjerujemo da naši česti posjetioci ovih programa već slute o kome se radi.

Za one koji još ne znaju, za duhovnu atmosferu na programu, ovaj put zadužen je Bhavada Prabhu!! On će imati (slatku) ‘dužnost’ da vodi bhajane, ali još ne znamo ostale članove njegove transcendentalne grupe.

No, zato smo iz prve ruke dobili informaciju da će održati predavanje na temu “Reinkarnacija i duhovnost”.

Mnogi pišu o reinkarnaciji, još više osoba govori o njoj i, naizgled, možemo pomisliti da je to jedna od onih već ‘dobro prožvakanih tema’ o kojoj se nema više ništa novo za reći.

S druge strane, to je jedan od pojmova koji je temelj vedske transcendentalne mudrosti, pa smo stoga sigurni da ćemo čuti nešto novo i inspirirajuće.

Program neće biti lišen niti tradicionalne vegetarijanske zakuske, pa ako uz to još napomenemo da niti cijena ulaznice nije previsoka odn. prilagođena je individualnim mogućnostima svakog pojedinca, onda je to razlog više da se odlučite s nama provesti ovu subotnju večer.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →