Promocija knjige "Prema Vilasa"

Objavljeno
Komentari Nijedan

Prošli program u sklopu projekta “Večer vedske kulture” imao je za cilj malo nas pobliže upoznati s veličanstvenošću mjeseca Kartika — najpovoljnijeg razdoblja u toku čitave godine za prakticiranje duhovnog života…

Naredni program se održava tijekom mjeseca Kartika i za ovaj put imamo zaista posebni sadržaj — u goste nam iz Rijeke stiže Gauranga-sundara Prabhu sa svojom suprugom mataji Ramani Devi Dasi. Dugogodišnji bhakta, te autor više knjiga, Gauranga-sundara Prabhu je također poznat kao prevodilac djela vaišnavske literature na hrvatski jezik.

Na programu koji se održava u subotu, 2.11.2013-e godine s početkom u 17 sati, imati ćemo posebnu priliku da nam bude predstavljeno hrvatsko izdanje knjige “Prema Vilasa”!!!

Autor izvorne knjige je učenik Jahnava Mate (supruga Nityananande Prabhua) poznat po imenu Nityananda Dasa i opisuje živote vaišnavskih acarya poput Šrinivasa Acarye, Narottama dasa Thakure, te Šyamananda Prabhua.

Više o samoj knjizi, naravno, iz usta samog prevodioca.

Gauranga-sundara Prabhu će također biti zadužen za podizanje naše svjesnosti na transcendentalnu razinu uz pomoć duhovne glazbe odn. bhađana…a neće izostati niti prasadam.

Sve se odigrava u prostoriji tzv. ‘multimedijalne dvorane’ na prvom katu zgrade poznate kao “stari Hrast”, dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Napomenimo, da imamo priliku družiti se s našim gostima i narednog dana kada će Gauranga-sundara Prabhu biti gost na nedjeljnom programu u Hare Krišna centru na adresi: Cankarjeva 6, Lendava (Slovenija) s početkom u 17 sati.

Ulaz na oba programa je besplatan, no rado ćemo prihvatiti Vašu prozvoljnu donaciju namijenjenu našem dragom gostu propovjedniku.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →