Posljednja lekcija djeda Bišmadeva (2. dio)

Objavljeno
Komentari Nijedan

Iza nekih od nas/Vas je bogat i buran vikend, ali (propisane) dužnosti ne mare za naše/Vaše dodatne aktivnosti, pa se stoga vrlo brzo moramo usredsrediti na naredni program u ciklusu “Krema vedske mudrosti”. Radi se, ovaj put, o nastavku diskusije od prošlog puta, pa Vas zato pozivamo na nam se pridružite uz temu “Posljednja lekcija djeda Bišmadeva (2. dio)” na programu koji se održava u utorak, 6.-og listopada s početkom u 19 sati na starom mjestu — prvi kat “Starog hrasta” — Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Što smo pripremili za ovaj put?

Pa, samo ono što nismo stigli prodiskutirati prošli put, a zasigurno, predstavlja najvažniji dio svih učenja djeda Bišmadeva!

Inače, izgleda da nam se dešava nešto slično s onim dijelom Šrimad Bhagavatama u kojem kraljica Kunti pokušava svojim molitvama zadržati Svevišnjeg Gospodina Šri Krišnu, odn. ima želju odložiti ono što se ne može izbjeći…

U ovoj situaciji, djed Bišmadava je vrlo odlučan u kakvim okolnostima želi napustiti ovaj materijalni svijet, pa izgleda da će, unatoč našem “odugovlačenju”, vrlo skoro to i učiniti, podučavajući nas pri tome životnoj lekciji na temu “Kako uspješno položiti završni ispit čitavog života”!

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →