Posebna svrha pokreta svjesnosti Krišne

Objavljeno
Komentari Nijedan

Praznik rada je iza nas, a nova subota u mjesecu donosi novi program u sklopu projekta “Večer vedske kulture”.

Ovaj put gost nam dolazi iz susjedne Slovenije, a radi se o Lakšminatha Prabhuu koji je voditelj Hare Krišna centra u Lendavi.

Kada kažemo ‘gost’ mislimo na to da će on održati predavanje u sklopu programa, a inače je gotovo redovito prisutan na našim programima, vrlo često u ulozi svirača mridange.

Na programu će opet pomoći Dharma-vatsalah Prabhu koji je zadužen za vođenje bađana, a naslov predavanja je “Posebna svrha pokreta svjesnosti Krišne”.

O čemu se radi?

Mnoge osobe su čule za Hare Krišna pokret, vrlo često u svezi s dijeljenjem transcendentalne literature i/ili pjevanja svetih imena Svevišnjeg Gospodina koje članovi pokreta vrše u javnosti.

No, postoji i nešto što bismo mogli nazvati ‘posebnom svrhom’ pokreta za svjesnost Krišne koja možda nije toliko očigledna ili mogli bismo reći da čak predstavlja povjerljivu tajnu koja se ponekad krije iza površinske koreografije aktivnosti Hare Krišna pokreta.

Ukoliko Vas zanima da skinete veo s te misterije, pozivamo Vas da nam se pridružite u subotu, 4. svibnja 2013.-e godine u 17 sati u ‘multimedijalnoj dvorani’ na prvom katu zgrade poznate kao “stari Hrast” (dr. Ivana Novaka 38, Čakovec).

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →