Ponudi mi…s ljubavlju

Objavljeno
Komentari Nijedan

Čak i kad je u pitanju veoma složena tema, Svevišnji Gospodin Šri Krišna uvijek pronalazi način kako da je približi odn. objasni za nas koji nismo preveliki intelektualni kapaciteti. Tako smo prošli put čuli primjer ‘etera i neba’ koji je poslužio kao ilustracija, inače, veoma kompleksne filozofije poznate pod terminom acintya-bhedabheda-tattva. U našem slučaju Šri Krišna je objasnio kako, istovremeno, Sve počiva i ne počiva u Njemu.

Imali smo također priliku čuti kako je Šri Krišna zadužen za stvaranje, održavanje, te uništenje materijalnog univerzuma.

Naposlijetku, saznali smo kakva je sudbina onih koji ne razumiju odn. prihvaćaju stvarni položaj Svevišnjeg Gospodina, kao i o odlikama te aktivnostima velikih duša koje su uvijek uključene u slavljenje i služenje Šri Krišne s velikom odlučnošću.

U drugoj polovici devetog poglavlja Bhagavad-gite saznat ćemo neke veoma zanimljive stvari, ali, još značajnije, nešto što može imati neprocjenjiv utjecaj na naše osobno prakticiranje duhovnog života.

Recimo samo da se radi o nekim od najvećih tajni koje čekaju da budu razotkrivene onima koji se nalaze na putu bhakti odn. putu predanosti Svevišnjem Gospodinu Šri Krišni.

Otkrijte tajnu odn. dođite na novo predavanje u ciklusu Bhagavad-gita koje nosi naslov “Ponudi mi…s ljubavlju” koje će se održati u utorak, 29.1.2013.-e godine s početkom u 18:301 sati na Sajmištu — A. Schulteissa 19 (Čakovec).

Predavač je Gour-Gadadhara Dasa, a cijena ulaznice je nepromijenjena.

1 važno: Unatoč tome što je na plakatu naznačeno da predavanje započinje u 19 sati, shodno dogovoru sa svim sudionicima seminara, poštovat ćemo odluku da do daljnje objave, predavanja će od sada započinjati u 18:30 sati. Ispričavamo se na mogućoj zbunjenosti koja je mogla nastati.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →