Početak Šrimad Bhagavatama

Objavljeno
Komentari Nijedan

Ukoliko se sjećate1 diskusije s prošlog predavanja, vjerujemo da niste zaboravili prizor koji je Šrila Vyasadeva ugledao u svojoj meditaciji na Svevišnjeg Gospodina Šri Krišnu.

Pod dojmom te slike, postalo mu je sasvim jasno kako živo biće odn. mi postajemo uvjetovani utjecajem iluzorne energije što mu je dalo dodatni poticaj da sastavi, te predstavi Šrimad Bhagavatam koji smatra kao jedino rješenje za naše izbavljenje.

Projekt “Krema vedske mudrosti” kojim smo započeli studiranje Šrimad Bhagavatama “traje” već deset mjeseci, pa može izgledati pomalo čudno da je naslov narednog predavanja “Početak Šrimad Bhagavatama”.

Za one koji nam se još nisu pridružili, imate priliku doći na početak, dok našim vjernim ‘studentima’ možemo reći da je sve ovo do sada na neki način bio uvod odn. uvertira koja objašnjava što je predmet Šrimad Bhagavatama, kako je i zašto sastavljen, kome je namijenjen itd.

Zato Vas pozivamo da nam se (još jednom) pridružite u utorak, 16.12.2014.-e godine na prvom katu zgrade “Stari hrast” na adresi Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec gdje će Gour-Gadadhara Dasa održati još jedno predavanje s početkom u 19 sati.

1 Ovdje, naravno, mislimo na one među Vama koji su s nama bili uživo na programu, dok ostalima koji (željno) iščekuju da se predavanja Šrimad Bhagavatama pojave u našoj ‘online’ arhivi, poručujemo da intenzivno radimo na tome jer smo imali nekih kadrovskih rošada u našoj ekipi koja tek hvata zamah na putu do konsolidacije…Obećajemo da možete očekivati pozitivne rezultate u slijedećem kvartalu.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →