Pjesma Avanti brahmane

Objavljeno
Komentari Nijedan

Zadnji program ove zime, donosi nam veoma ugodno iznenađenje…iz Dugog Sela nam u goste opet stiže naš dragi Bhavada Prabhu koji je zadužen za stvaranje trancendentalne atmosfere svojim izvedbama bađana.

Inače bh. Stanko je u potpunosti preuzeo organizaciju programa koji su u sklopu projekta Večer vedske kulture, pa smo sigurni da će ljubitelji prasadama doći na svoje.

Ono što predstavlja svojevrsnu draž ovog programa je izbor kooperanta za kojeg se ovaj put odlučio Bhavada Prabhu.

Naime, iako je većini posjetitelja na programima koje organizira naša Udruga za duhovnu kulturu “Atmarama” poznata po svom čestom plesanju pred njenim najdražim Sri Sri Gaura-Nitai Božanstvima, majka Padmavati Devi Dasi će ovaj put — po prvi put na Večeri vedske kulture — zauzeti mjesto predavača!!

Tema koju je izabrala je već više godina “u planu”, ali, na neki način, do sada nije bilo prilike da javno progovori o tome.

Sigurno smo da se čekanje isplatilo, jer ćemo imati priliku čuti jednu od najpoznatijih priča iz Šrimad Bhagavatama koja se nalazi u jedanaestom pjevanju i ispričao ju je sam Svevišnji Gospodin Šri Krišna.

Naravno radi se o priči o Avanti brahmani koja je također poznata kao “Pjesma Avanti brahmane”. U svakom slučaju izuzetna tema za svakog duhovnjaka, a više nego li odgovarajuća za vrijeme u kojem živimo koje od svakoga od nas iziskuje puno strpljenja i tolerancije u nošenju sa svakodnevnim izazovima. Ne propustite!!!

Sve se to dešava u subotu, 1.3.2014.-e godine s početkom u 17 sati u prostorijama tzv. ‘multimedijalne dvorane’ na prvom katu zgrade poznate kao “stari Hrast” na adresi dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Cijena ulaznice je samo naša sposobnost da čujemo pjesmu brahmane iz zemlje Avanti…

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →