Parikšitov obračun s Kali

Objavljeno
Komentari Nijedan

Tema od prošlog puta je nedvojbeno bila zanimljiva, te iako je, nadamo se, ponudila mnoge odgovore na „vječna pitanja” o tome tko je zapravo kriv za situaciju u kojoj se nalazimo ili zašto patimo, vrlo vjerojatno je da također potiče na duboko razmišljanje…Iz tog razloga, autor ovog teksta je oprezan s najavom narednog programa „Parikšitov obračun s Kali” koji je na rasporedu u četrvrtak, 3.-eg svibnja 2018.-e s početkom u 19 sati.1 Naime, moguće je da ćemo većinu programa provesti u reflektiranju prošle teme odnosno diskusije.

Ukoliko, pak, ne bude previše interesa za nastavak rasprave, čeka nas još jedna „nektarska tema” — analiza razgovora između kralja Parikšita i personifikacije doba Kali koja pokušava ušićariti prostor za svoje nesmetano djelovanje.

Također to je lijepa prilika upoznati se sa slabim točkama Kalija kako bismo bili u mogućnosti spriječiti njegovo pogubno širenje u dobu u kojem živimo…barem za neko vrijeme „zlatnog doba.”

1 Nadamo se da jednog dana više nećemo morati pisati gdje je „mjesto radnje”, odnosno: prostorija broj 39/40 (hodnik lijevo nakon ulaza) na adresi: A. Schulteissa 19 — GK (pored Pilke), Čakovec.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →