Obožavanje Šri Krišne

Objavljeno
Komentari Nijedan

Nakon dosta napora uspjeli smo prodiskutirati “čarobnu formulu” kako razviti ukus za slušanje o Svevišnjoj Božanskoj Osobi Šri Krišni — jedini lijek za sve naše probleme i nedaće.

Prije neki dan imali smo priliku slaviti dan pojave Gospodina Narasimhadeva gdje smo mogli čuti kako se treba moliti Njemu da nas oslobodi “demonskih želja za plodonosnom djelatnostima u ovom svijetu.”

Nakon ovakvih zaključaka, ne ostaje nam previše manevarskog prostora, no, svejedno, Šrila Suta Goswami će iskoristiti priliku da nam ukaže da se trebamo usredsrediti samo na obožavanje Šri Krišne ne trošeći vrijeme niti energiju na obožavanje polobugova i sl. što je u potpunosti u skladu za zaključkom danim u Bhagavad-giti. Kao što Šrila Prabhupada spominje redovito: “Šrimad Bhagavatam započinje na mjestu gdje završava Bhagavad-gita”, pa shodno tome možemo reći da ćemo tokom ciklusa predavanja “Krema vedske mudrosti” imati priliku obnoviti i proširiti gradivo Bhagavad-gite.

Zato, ako smo, kojim slučajem, zadrijemali na nekom od predavanja Bhagavad-gite, pruža nam se jedinstvena prilika nadoknaditi propušteno.

Prva1 takva prigoda je u utorak, 20-og svibnja 2014.-e godine u prostorijama bivšeg GK (preko puta Pilke) na adresi A. Schulteissa 19, Čakovec — s početkom u 19 sati.

1 Za one koji još nisu prisustvovali našim programima, recimo da ste slobodni pridružiti se našoj “studjskoj grupi” kadgod to zaželite jer, budite sigurni, rijetke su one duše koje su s nama od samog početka.

Autor
Kategorije Krema vedske mudrosti

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →