Obilje Apsoluta (2. dio)

Objavljeno
Komentari Nijedan

Deseto poglavlje Bhagavad-gite je započelo riječima koje su izgoverene “za tvoju dobrobit” i kako kaže Svevišnji Gospodin Šri Krišna, “daju znanje koje je bolje od onoga što sam do sada objasnio”.

Iako je plan bio da obradimo veći broj stihova, različite odlike koje je Šri Krišna naveo u stihovima 4 i 5, te prekrasna objašnjenja Šrila Prabhupada u njegovom komentaru, uzeli su svo naše vrijeme koje je proteklo u veoma živoj diskusiji.

Nadamo se da će naš webmaster uskoro naći dovoljno slobodnog vremena pa da osvježi arhivu s novim lekcijama koje bhakta Mario tako neumoljivo snima , pa da pružimo priliku svim onima koji stanuju podalje od Čakovca da nam se pridruže u našoj transcendentalnoj avanturi.

Stoga, nadamo se da ćemo ovaj put uspjeti prodiskutirati centralni dio ovog poglavlja u kojem će Šri Krišna dati uvid u samo jedan mali djelić Svojih obilja što bi trebalo povećati našu želju da povećamo svoju devociju prema Svevišnjem Gospodinu shvaćajući u potpunosti naš beznačajni položaj u odnosu na Njega.

Dođite u utorak, 26.2.2013.-e godine na novo predavanje “Obilja Apsoluta (2. dio)” u ciklusu Bhagavad-gita i pokušajte pronaći upravo ono obilje koje će preokrenuti Vaš duhovni život!!!

Predavač je Gour-Gadadhara Dasa, ulaz je slobodan (kao i Vaša donacija), adresa je A. Schulteissa 19, Čakovec (na Sajmištu), a program započinje u 18:30 sati.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →