Novi život Narade Munija

Objavljeno
Komentari Nijedan

Evo nas opet zajedno za još jednu najavu predavanja u sklopu ciklusa “Krema vedske mudrosti”, ovaj put u nešto gušćem terminu jer smo prošli put nadoknađivali propušteni termin s početka mjeseca…

Iako smo se potajno nadali da će nam nastavak diskusije o životu Šrila Narade Munija poslužiti kao predložak za moguću radionicu, to se nije ostvarilo iz jednostavnog razloga što (opet) nismo uspjeli završiti planirano.

No, za sve Vas koji (redovito) čitate ove najave, to više i nije neka novost.

Naredno predavanje koje će Gour-Gadadhara Dasa održati u utorak, 18.11.2014.-e godine s početkom u 19 sati nosi naslov: “Novi život Narade Munija” i bavit će se završnim instrukcijama koje će Šrila Vyasadeva dobiti od svog duhovnog učitelja prije nego li on misteriozno nestane sa scene. Nakon toga, Vyasadeva će biti ostavljen da nasamo uroni u meditaciju na Svevišnjeg Gospodina Šri Krišnu kako bi ispunio naredbu svog gurua i sastavio Šrimad Bhagavatam za dobrobit svih nas, a njemu samome to će pomoći da razriješi duhovnu krizu u koju je netom upao.

Naša duhovna kriza traje već (pre)dugo i trebamo se upitati što činimo da riješimo svoj korjenski problem?

Imamo li odn. da li istinski tražimo osobu – duhovnog učitelja – koja nam u tome može pomoći?

Da li ispunjavamo upute svetih osoba i jesmo li svjesni značaja koje iste imaju u našem duhovnom životu?

U redu, u redu…nećemo više s neugodnim pitanjima.

Pridružite nam se u našem studiranju Šrimad Bhagavatama na prvom katu zgrade “Stari hrast” na adresi Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec…i ponesite sa sobom malo entuzijazma koji otvara “duhovna vrata”. Vidimo se.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →