Novi (stari) početak

Objavljeno
Komentari Nijedan

19.7.2011.-e započeli smo s predavanjima u prostorima bivšeg GK i eto, početkom nove 2018.-e godine vraćamo se na staro mjesto…No, ovaj put u malo drugačijem izdanju.

Kao što smo obznanili prošli put, vodstvo Udruge za duhovnu kulturu „Atmarama” je uspjelo srediti papirologiju kako bismo dobili na korištenje svoj prostor u okviru GK (pored Pilke) na adresi: A. Schulteissa 19, Čakovec. Prostor se nalazi odmah nakon ulaza s lijeve strane1 i doveden je u red zahvaljujući radnoj akciji i donacijama naših članova i nalazi se u najmu od prosinca prošle godine. Razlog zašto nismo ranije krenuli s programima jest da je bilo potrebno učiniti određene radove na adaptaciji, a nakon toga smo morali riješiti pitanje opreme interijera kako svi zajedno ne bismo morali sjediti na golome podu.

To je sada riješeno2 i sezonu nove kalendarske godine u novom/starom prostoru otvaramo novim poglavljem Šrimad Bhagavatama koje će se pozabaviti aktivnostima novo-ustoličenog kralja Parikšita. Program će se održati u četvrtak, 4.1.2018.-e, kao što je uobičajeno, s početkom u 19 sati.

Nadamo se da ćemo svi zajedno iskoristiti milost Svevišnjeg Gospodina Šri Krišne koji nam je ukazao priliku da pospješimo kvalitetu dosadašnijh projekata, te da započnemo nove projekte u skladu s programom i ciljevima Udruge: promicanje duhovne kulture u društvu!

Novi prostor će, naravno, zahtijevati dodatne aktivnosti glede održavanja, pa, je stoga svaki doprinos dobrodošao!

Više o načinima na kojima nam možete pomoći u jednom od narednih postova.

1 broj prostorije je 39 odn. 40.

2 detalji o tome tko je sve pomogao i na koji način, nekom drugom prilikom.

Autor
Kategorije Krema vedske mudrosti

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →