Novi program — stari gost

Objavljeno
Komentari Nijedan

Projekt naše Udruge za duhovnu kulturu “Atmarama” ulazi u novo godišnje doba. Naime, nedavno je započela jesen i ovo je naš prvi jesenski program.

Uz jesen, na neki način, povezujemo i početak nove školske godine i dolazak novih/starih obaveza koje svatko prihvaća na drugačiji način…jedni nisu baš oduševljeni, a druge vesele novi izazovi.

Što se tiče nas, mi se veselimo dolasku jeseni i nove školske godine jer imamo (opet) priliku ugostiti našeg dragog učitelja i predavača iz Varaždina…

Stoga, nemojte propustiti doći u subotu 6.10.2012.-e godine na prvi ovojesenski program u sklopu projekta “Večer vedske kulture” u kojem ćemo se imati priliku družiti s Ritudvip Prabhuom koji će osim zanimljivog predavanja (još ne znamo temu, ali znamo da će biti zanimljivo ) biti zadužen za podizanje naše svjesnosti kroz transcendentalne bhajane odn. duhovnu glazbu…i nemojte reći da Vam nismo rekli.

Program započinje u 17 sati na prvom katu zgrade poznate kao “stari Hrast” — adresa je dr. Ivana Novaka 38, Čakovec, a ulaz na program je, kao i uvijek, u skladu s vedskom tradicijom besplatan što Vas ne sprečava da ostavite svoj dragovoljni prilog koji, između ostalog, koristimo kako bismo Vam omogućili da kušate neke od specijaliteta vedske vegetarijanske kuhinje.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →