Nastavak radionice u novom prostoru

Objavljeno
Komentari Nijedan

Prošli put započeli smo radionicu s ciljem da pokušamo primijeniti metodologiju Šrila Vyasadeva u rješavanju naših konkretnih problema s kojima se suočavamo u svakodnevnom (duhovnom) životu.

Nadamo se da ćemo uspješno završiti radionicu za koju smo dobili pozitivne komentare za prvi dio.

Ukoliko budemo efikasni, možda nam ostane i nešto vremena da nastavimo s diskusijom petog poglavlja prvog pjevanja Šrimad Bhagavatama u kojem Šrila Narada Muni priča svoju životnu priču…

Naime, dijeleći svoje osobno životno iskustvo želi inspirirati svog učenika Šrila Vyasadeva da ustraje u pokušaju ispunjenja njegovog uputstva da za dobrobit svih živih bića sastavi Šrimad Bhagavatam opisujući transcendentalne zabave Svevišnjeg Gospodina Šri Krišne.

No, to nije sve i za ovaj put imamo malu novinu — od ovog puta programi Udruge za duhovnu kulturu “Atmarama” se u potpunosti sele u prostore multimedijalne dvorane na 1. katu zgrade “Stari hrast” na adresi Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Ono što ostaje po starom jest da je ulaz na program slobodan odn. slobodni ste ostaviti svoju proizvoljnu donaciju, a predavanje odn. radionicu će održati/voditi Gour-Gadadhara Dasa s redovitim početkom u 19 sati.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →