Narada Muni: "Moja životna priča" (nastavak)

Objavljeno
Komentari Nijedan

Ukoliko Vas je zaintrigirala životna priča Šrila Narade Munija koja opisuje način kako postati uspješan na duhovnom putu, onda imamo dobre novosti…

Naime, pred nama je nastavak diskusije u kojoj ćemo čuti kako je Šrila Vyasadeva u potpunosti iskoristio prisustvo svog duhovnog učitelja kako bi u detalje saznao sve pojedinosti njegovog životnog puta.

Biti ćemo u prilici čuti da niti Naradi Muniju nije u životu teklo samo “med i mlijeko”, pa stoga ne trebamo očekivati niti da će naša životna priča biti značajnije drugačija.

Vrlo je važno da razumijemo da sve dok imamo tzv. “tjelesnu koncepciju” života ne možemo očekivati da ćemo kušati istinsku sreću. Naprotiv, sve ono što smatramo srećom i zadovoljstvom je samo, kao što smo diskutirali prije neki dan na “Večeri vedske kulture”, privremeno skretanje koje u konačnici uopće ne pridonosi rješavanju naših istinskih problema.

Kako to rade ‘istinski majstori’ možemo naučiti slušajući duhovne veličine poput Šrila Narade Munija, pa Vas zato pozivamo da nam se pridružite u utorak, 7.-og listopada u 19 sati na prvom katu zgrade “Stari hrast” na adresi Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec gdje će Gour-Gadadhara Dasa održati nastavak predavanja “Moja životna priča”.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →