Nakon mog odlaska...

Objavljeno
Komentari Nijedan

Sjeća li se netko gdje smo prošli put stali u našoj diskusiji Bhagavad-gite?

(glas šaptača):“Nismo na Bhagavad-giti, već na prvom pjevanju Šrimad Bhagavatama!!”

Šalu na stranu, no pauza je bila duža nego što je uobičajeno, a nema nikakve veze s ‘praznikom’ na koji pada termin našeg slijedećeg predavanja.

“Nakon mog odlaska…” će se održati u utorak, 11.11.2014.-e godine s početkom u 19 sati na prvom katu zgrade “Stari hrast” na adresi Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec u izvedbi Gour-Gadadhara Dasa.

Što nas očekuje ovaj put?

Pa, Šrila Narada Muni će u detalje opisati iskustvo svog duhovnog uspinjanja koje je uslijedilo kao posljedica napuštanja tijela njegove majke…događaj koji bi mnogi protumačili kao vrlo neugodno iskustvo, no sveti mudrac je u tome vidio milostivu ruku Svevišnjeg Gospodina Šri Krišne.

Put kojim je nastavio nije bio posut laticama crvenih ruža i bio je prožet mnogim testovima. Narada je uspješno položio sve ispite i praktično pokazao svom učeniku – Šrila Vyasadevu – i svima nama kako se nositi s nedaćama života i dostići konačni cilj života – čistu ljubav prema Šri Krišni!!

Nadamo se da će nam/Vam diskusija o uspinjanju svetog mudraca poslužiti kao uspješni predložak za možebitnu radionicu s temom iz našeg vlastititog života.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →