Nada za beznadežne

Objavljeno
Komentari Nijedan

Najava za slijedeći program u organizaciji Udruge za duhovnu kulturu “Atmarama” koji se održava u utorak, 22. travnja 2014.-e godine započet ćemo dobro poznatom latinskom poslovicom: “Repetitio est mater studiorum” ili kako se to obično prevodi kao “Ponavljanje je majka znanja”. Ova poslovica se, dakako odnosi na našu prošlu najavu u kojoj smo najavili diskusiju niza stihova koje je Šrila Prabhupada uvrstio u poemu nastalu Njegovim pristankom u luku Boston.

Kao što možete pretpostaviti, opet nismu ispunili planiranu kvotu, pa ćemo zato ovaj put manje planirati, ali također nemamo izbora, pa moramo dirnuti “zlatne stihove” Šrimad Bhagavatama koji pružaju nadu za one duše koje smatraju da za njih nema pomoći jer ne mogu slijediti najjednostavniji proces koji je opisan u stihu 1.2.14 Šrimad Bhagavatama:

“Zato, s jednousmjerenom pažnjom, osoba treba neprestano slušati o, slaviti, sjećati se, te obožavati Božansku Osobu koja je zaštitnik bhakta.”

Jednostavno za jednostavne…ali, bivajući svjestan našeg palog stanja, Šrila Šukadeva Goswami će nam dati formulu koja se zove “Nada za beznadežne”, pa zato nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku saznati kako se naoružati nadom za uspjeh u (duhovnom) životu koja nam je svima itekako potrebna.

Sve to se dešava, kao i do sada, u prostorijama bivšeg GK (preko puta Pilke) na adresi A. Schulteissa 19, Čakovec, s početkom u 19 sati.

Kako prošli termin nije bilo predavanja radi proslave dana pojave Gospodina Ramaćandre, nadamo se da je svatko barem pokušao staviti na kušnju recept koji smo imali prilike čuti toga dana…vjerujte, dobro se uklapa u ono što nas čeka ovaj utorak.

Autor
Kategorije Krema vedske mudrosti

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →