"Kako se topilo srce" (Ludbreg)

Objavljeno
Komentari Nijedan

Drago nam je da Vam možemo predstaviti jednu novinu u aktivnostima naše Udruge za duhovnu kulturu “Atmarama”…proširujemo mrežu svojih aktivnosti s ciljem da predstavimo različite aspekte duhovne kulture kroz predavanja, slajd i video projekcije, otvorene tribine i sl. Mogli bismo reći da je to i svojevrsni pokušaj da projekt Večer vedske kulture izvedemo izvan granica grada Čakovca. To će također biti lijepa prilika da se više naših članova još aktivnije uključi u rad Udruge.

Prva od takvih programa održat će se u četvrtak, 5.-og svibnja 2016.-e godine, gdje će se u suradnji s lokalnom knjižnicom i čitaonicom “Mladen Kerstner” održati promocija knjige “Kako se topilo srce”, s početkom u 19:30 sati.

Autor knjige je moja majka — Padmavati Devi Dasi1, a knjiga zapravo predstavlja prvi dio njene autobiografije.

Na programu ćete imati priliku čuti neke od dijelova knjige koji opisuju kako je i gdje započeo njen duhovni put koji još uvijek aktivno traje. Nadamo se da će otkrovenje njenog “križnog puta” izazvati empatiju u svima Vama i biti lijepa inspiracija da još neku dušu ponuka da svoj život učini ispunjenijim bez obzira na životnu dob.

1 To je njeno ime nakon duhovne inicijacije.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →