Jananivasa Prabhu u gostima...

Objavljeno
Komentari Nijedan

Iako sam u svezi najava za programe u sklopu projekta “Večer vedske kulture” trebao prepustiti štafetnu palicu mom dragom nasljedniku (njegovo ime i prezime možete saznati u našem uredništvu), Svevišnji Gospodin Šri Krišna je sa mnom napravio malu post-prvoaprilsku šalu…Naime, moj nasljednik je iznenada morao otići na važni službeni put u inozemstvo, pa stoga moram nakratko odložiti svoje bolovanje.

Šalu na stranu i budimo ozbijjni…jer u goste nam po prvi put stiže Jananivasa Prabhu i Zagreba(čkog hrama).

Prema informacijama koje su nam dostupne, ipak nećete imati prilike gledati one-man show, jer je za prasadam zadužena mataji Akšya. No, ostatak programa će vjerojatno poteći u dominaciji Jananivasa Prabhua…

Drugim riječima, uzlet u transcendentalne visine uz mehanizam bhajana te filozofska prezantacija njemu “na dušu”.

Spomenimo još da će Prabhu iskoristiti svoj prelazak preko rijeke Drave, da ‘pokori’ još jedno mjestašce na svojoj mini-turneji za što će mu biti potreban prelaz preko rijeke Mure.

Nemojte propstiti ovu jedinstvenu priliku druženja s našim novim/starim gostom u ovim krajevima i dođite u subotu, 5. travnja 2014.-e godine u 17 sati u prostorije tzv. ‘multimedijalne dvorane’ na prvom katu zgrade poznate kao “stari Hrast” na adresi dr. Ivana Novaka 38, Čakovec, dok nastavak slijedi naredni dan — nedjelja, 6.4.2014.-e u Hare Krišna centru na adresi: Cankarjeva 6, Lendava (Slovenija), također s početkom u 17 sati.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →