Gargamuni Prabhu u Varaždinu

Objavljeno
Komentari Nijedan

Već uhodana ekipa i ove subote sprema Večer vedske kulture. U goste nam ovaj put dolazi svima nama manje-više znani Gargamuni Prabhu iz Maribora koji će voditi glazbeni dio programa i održati predavanje iz vedskih spisa.

Mislim da ga ne treba posebno predstavljati pošto je čest gost u našim krajevima. Poznat je po svojem pisanju blogova, eseja i kolumni u časopisima i to najčešće piše svoje osvrte na svakodnevicu, promatrajući je i analizirajući je kroz prizmu vedskih spisa i mudrosti, čineći tako uvijek svježim, relevantnim i praktičnim to znanje čiji korijeni sežu unatrag više od 5000 godina.

Gargamuni Prabhu je monah u Hare Krišna tradiciji, vrstan propovijednik i ozbiljan praktikant duhovnog života, stoga Vas pozivamo da dođete ovu subotu, 17.05.2014. u 17 sati u Centar “Namaste”, ulica Ivana Milčetića 2, Varaždin i osjetite dio bogate vedske kulture kroz duhovnu glazbu — bhajane, upoznate se s njenom filozofijom i na kraju kušate vegetarijanske delicije za koje će se ovog puta pobrinuti mataji Jasenka.

S radošću očekujemo Vaš dolazak!

Ispred udruge za duhovnu kulturu “Atmarama”,
Ananda Gopal das
 

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →