Festival vedske kulture u Varaždinu!!

Objavljeno
Komentari Nijedan

Povodom posjete Njegove Svetosti Candramauli Swamija Varaždinu u subotu, 19. svibnja, Udruga za duhovnu kulturu „Atmarama” organizira festival vedske kulture s predavanjem na temu „Traganje za izgubljenim identitetom – jedini put do istinske sreće“.

Njegova Svetost Candramauli Swami član je Međunarodnog društva za svjesnost Krišne. Monah je, inicirajući duhovni učitelj i propovjednik koji putuje svijetom nesebično prenoseći univerzalno znanje, poruku drevne vedske filozofije te lako primjenljive metode za poboljšanje kvalitete života. Posljednjih godina najviše propovijeda u Americi, Indiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Velikoj Britaniji i Ukrajini. Poznat je i po svome aktivnom propovijedanju zatvorenicima diljem svijeta.

Pružena nam je rijetka prilika da sretnemo i poslušamo ovako uzvišenu osobu s bogatim znanjem i iskustvom te da svoj život obogatimo primjenljivim rješenjima koja će nam omogućiti sreću i zadovoljstvo osvjetljavajući nam životni put.

Pozivamo vas da odvojite dio svoga dragocjenog vremena i dođete na program koji se sastoji od meditativne glazbe, predavanja i vegetarijanskog domjenka. Program će biti održan u subotu, 19. svibnja. Početak je u 18 sati, na 2. katu dvorane PC Coning, u Pavlinskoj 5, u Varaždinu. Ulaz je besplatan.

Dobrodošli!

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →