Dritaraštra napušta dom

Objavljeno
Komentari Nijedan

Nadam se da su svi prisutni sudionici našeg seminara u sklopu projekta “Krema vedske mudrosti” mogli istinski uživati u snažnom propovijedanju Šri Vidure čije riječi dopiru do srca starog i onemoćalog Dritaraštre koji poput mnogih materijalista uživa u čarima materijalne iluzije…

Mahatma Vidura ne štedi svog starijeg brata ne bi li ga osvijestio, te u njemu probudio želju za samospoznajom koja bi trebala biti cilj svakog živog bića utjelovljenog u ljudskom obliku života. Za razliku od mnogih tzv. “new-age” gurua koji svojim propovijedanjem imaju želju okupiti mnoštvo jeftinih sljedbenika i/ili ušićariti kakve materijalne pogodnosti, Vidurine riječi ne poznaju kompromis, britke poput mača i sposobne inspirati svakog istinskog tragaoca na putu duhovne spoznaje.

Naredni program “Dritaraštra napušta dom” pružit će nam priliku da čujemo grand finale Vidurinih učenja i na licu mjesta budemo uvjereni u njegovu duhovnu snagu…Naime, posljedica svega bit će duhovno buđenje Dritaraštre koji će, po Vidurinom savjetu, napustiti komfor i sigurnost svoga doma, te se zaputiti daleko u šumu u potrazi za stvarnim gospodarem svoga srca. :innocent.

Program se, kao i obično, održava u četvrtak (23.2.2017.-e) na adresi “Stari Hrast”, Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec, s početkom u 19 sati.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →