Dolazi nam Sudama Prabhu...

Objavljeno
Komentari Nijedan

Počela je školska godina, bliži se prva subota u mjesecu, što znači da je vrijeme za novi termin našeg već pomalo tradicionalnog programa “Večer vedske kulture”.

Autor ove najave se sjeća svojih školskih dana koji su na početku školske godine još uvijek bili ispunjeni određenom dozom entuzijazma kako ćemo (na)učiti novo školsko gradivo. No, sreća je trajala kratko, jer je ubrzo stiglo ponavljanje kojem kao da nikada nije bilo kraja.

Kako bismo uspjeli održati Vaš entuzijazam na visokoj razini, odlučii smo se za svojevrsni organizacijski poduhvat kako bi u goste doveli neku posebnu osobu.

Ne morate niti pokušati pogodti, jer, ovaj put, nemate šanse.

Možda Vas u potpunosti iznenadimo i s voditeljem bhajana, izborom preparacija kojima ćete biti posluženi na kraju programa, ali zasigurno će Vam lekcija Sudame Prabhua — učenika Njegove Svetosti Srila Sridhara Swamija — koji nam zajedno sa svojom suprugom stiže s mora, točnije s otoka Krka, ostati u dobrom i dragom sjećanju.

Dođite i uvjerite se.

Jedina stvar koja ovaj put neće biti iznenađenje je cijena ulaznice za program koji će se održati u prostorijama tzv. ‘multimedijalne dvorane’ na prvom katu zgrade poznate kao “stari Hrast” u subotu, 7.9.2013.-e godine s početkom u 17 sati.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →