Doček Gospodina Krišne u Dvaraci

Objavljeno
Komentari Nijedan

Ako se već ne sjećate što je bio predmet prošle diskusije na našem redovnom terminu, nadamo se da Vas još drži duhovna inspiracija.

No, vjerujemo da se (barem) sjećate poante da u duhovnom životu ne vrijedi krilatica “Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane”, već da je samo pitanje kakva je nečija “zora”.

Stanovnici Dvarake konačno su dočekali svojih “pet minuta”, te su Svevišnjem Gospodin Šri Krišni priredili srdačan doček. Nešto o tome smo čuli prošli put, dok nas ovaj put čekaju “zaostali” stihovi koji se na neki način nisu mogli uklopiti u prošlom terminu.1

Drugim riječima, pred nama je još jedna diskusija za “kulturološke sladokusce” koja nam otkriva neke od čari bezvremenske vedske kulture koja je uvijek svježa i relevantna — na nama samima je samo do odlučimo do koje mjere je želimo implementirati u svojim životima danas kako bismo požnjeli nektarske plodove.

Spomenimo još samo tehnikalije: utorak, 31. svibnja 2016.-e, 19 sati, prvi kat “Starog hrasta”, Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec, Gour-Gadadhara Dasa, slobodan ulaz…

1 Uvjeren sam da za to nije više potrebno trošiti riječi jer se zapravo radi o već dobro poznatoj pojavi s gotovo regularnim ciklusom pojavljivanja.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →