Dan pojave Gospodina Narasimhadeva!!!

Objavljeno
Komentari Nijedan

Izuzetno nam je drago da se naš drugi program u ciklusu “Večer vedske kulture” podudara s danom pojave Gospodina Narasimhadeva ili tzv. Narasimha Ćaturdaši.

Imati ćete priliku slušati izvođenje tradicionalne duhovne glazbe koje će predvoditi Dharma-vatsalah Prabhu. Ovog puta, zasigurno će naglasak biti na pjevanju mantri koje slave jednu od inkarnacija Svevišnjeg Gospodina koja je poprimila poseban oblik polu-čovjeka–polu-lava kako bi zaštitila svog predanog slugu — malog dječaka po imenu Prahlada.

Predavač je Yugala-kisora Prabhu koji uz predavanje sprema i zanimljivu slajd projekciju.

Sljedbenici vedske kulture na ovakve posebne dana slijede post koji u ovom slučaju traje do sumraka kada ćemo ga prekinuti ukusnim preparacijama.

Dođite i pridružite nam se da zajedno uputimo molitve Gospodinu Narasimhi da na našem duhovnom putu ukloni sve prepreke, da nas ispuni snagom i neustrašivošću da se suočimo sa svim našim slabostima, da ojača našu vjeru i zaštiti ono što nam je najmilije.

Program se održava u subotu, 5.-og svibnja 2012. godine s početkom u 17h na prvom katu prostorije poznate kao “stari Hrast”. Adresa je: dr. Ivana Novaka 38, Čakovec. Ulaz je slobodan.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →