Objavljeno
Komentari Nijedan

Izgleda da nam polako dolazi kraj ljeta, niže temperature, kiša…što nam donosi jesen?

Ne znamo pouzdan odgovor na to pitanje, ali pred nama je zadnji program ovog ljeta u sklopu projekta “Večer vedske kulture” koji će se održati u subotu 1.9.2012. godine s početkom u 17 sati na prvom katu zgrade poznate kao “stari Hrast” na adresi dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Što Vas očekuje ovaj put?

Bhajane će voditi Dharma-vatsalah Prabhu, prigodnu lekciju će održati Gour-Gadadhara Dasa, a prasadam će biti u režiji bhaktin Ljubice.

Ulaz na program je, kao i uvijek, u skladu s vedskom tradicijom, besplatan, a ukoliko želite slobodni ste ostaviti svoj dragovoljni prilog kojim pomažete rad naše udruge, te organizaciju i realizaciju ovog i sličnih programa.

U nadi da ćete odabrati provesti subotnje popodne u našem društvu, veselimo se Vašem dolasku.

Autor
Kategorije Večer vedske kulture

Objavljeno
Komentari Nijedan

Arhiva je upotpunjena novim predavanjima:

  • prvo predavanje “Predanost ili odvojenost” iz petog poglavlja, te
  • predavanja Ritudvip Prabhua i Gour-Gadadhara Prabhua odžana u sklopu projekta “Večer vedske kulture”

Sve pohvale bhakta Mariu na postojanoj i revnosnoj službi snimanja i obrađivanja audio zapisa bez koje ne bi mogli niti zamisliti postojanje naše arhive.

Autor
Kategorije novosti

Objavljeno
Komentari Nijedan

Radosni smo što opet imamo priliku biti domaćini našem dragom gostu Kratu Prabhuu koji nas je posjetio i prošle godine. Ovog puta održat će kraći seminar u dva dijela na temu “U društvu svetih osoba…”

Prvi program održat će se u utoak 21.8.2012. godine na Sajmištu — A. Schulteissa 19 (Čakovec) s početkom u 19h, a drugi dio seminara je na rasporedu u utorak 28.8.2012. godine u istim prostorima, također s početkom u 19h.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku druženja sa svetom osobom gdje ćemo moći naučiti umjetnost kako najjednostavnije napredovati u našoj duhovnoj praksi, a nemojte zaboraviti pozvati i/ili dovesti i Vaše prijatelje i rođake.

Ulaz na seminar je, u skladu s vedskom tradicijom, besplatan, no slobodni ste ostaviti proizvoljnu donaciju koja je isključivo namijenjena za pokrivanje troškova našeg gosta propovjednika.

Autor
Kategorije gosti

Objavljeno
Komentari Nijedan

Mnogi pjevaju i/ili pišu o njemu, svi govore o njemu, ali veoma su rijetki oni koji ga dostižu…Njegovo Visočanstvo — mir — nije čest gost u srcima modernog čovjeka.

Niti slava, niti bogatstvo, ljepota ili učenost ne mogu ga privući…On je jednostavno rezerviran samo za one koji poznaju tzv. “formulu mira”.

Da li je ta čudesna formula raspoloživa i dostupna običnim smrtnicima poput nas?

Dođite u utorak, 14.8.2012.-e godine na Sajmište (A. Schulteissa 19) na novo predavanje “Formula mira” u ciklusu Bhagavad-gita gdje će Svevišnji Gospodin Šri Kiršna razotkriti jednu od najstrože čuvanih tajni koja nam omogućuje dostizanje onog za čime svi tako žarko žudimo.

Predavanje će održati Gour-Gadadhara Dasa s početkom u19h, ulaz je slobodan, a cijena za ‘formulu’ je “prema dogovoru”.

Autor
Kategorije Bhagavad-gita

Objavljeno
Komentari Nijedan

Porcijunkolovo — poznata i tradicionalna “kulturno–turistička manifestacija” ove se godine održava u Čakovcu u vremenu od 1.-5.-og kolovoza. Kako termin našeg projekta “Večer vedske kulture” pada u te dane, odlučili smo da ga za ovaj put nazovemo “ Porcijunkolovo na vedski način”.

Program će se održati u subotu 4.8.2012. godine s početkom u 17h na prvom katu zgrade poznate kao “stari Hrast” na adresi dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Ulaz na program je slobodan, a o čemu se radi možete saznati ukoliko se odlučite provesti subotno poslijepodne/večer u našem društvu.

Autor
Kategorije Večer vedske kulture

← Starije Novije →