Jedan ulaz - dva izlaza

Objavljeno
Komentari Nijedan

Ne znamo da li ste slijedili naše upute glede možebitne proslave Nove Godine, no moramo Vam priznati da je nama bilo veoma lijepo — vrlo ugodna atmosfera, društvo finih bhakta, veoma ukusan prasadam

No, idemo dalje, pred nama je prvi vikend u mjesecu i termin za našu tradicionalnu Večer vedske kulture. Ovaj put s Vama će biti staro društvo – Dharma-vatsalah Prabhu zadužen za bhađane kojem će se, nadamo se, pridružiti ‘stara ekipa’ – bhaktine Margarita i Tea, bhakta Zoran, te Gour-Gadadhara Dasa koji je zadužen za (filozofsko) predavanje.

Pošto smo na početku (kalendarske) godine, bilo bi zgodno čuti nešto poučno i praktično što bismo mogli (vrlo) brzo pretočiti u praktični život, te biti obogaćeni vrijednim realizacijama. U narodu se za to katkad koristi krilatica: “Po jutru se dan poznaje!”

To je, kako smo saznali iz dobro obaviještenih izvora, i namjera samog autora predavanja, ali i on je još uvijek “u procesu”, pa Vam za sada možemo otkriti samo naslov predavanja — “Jedan ulaz – dva izlaza”.

Netko bi mogao primijetiti da zvuči kao naslov za zadaćnicu (vjerojatno iz hrvatskog jezika), ali, budite uvjereni u pozadini svega se (ipak) krije filozofija.

Za sve Vas koji vrijedno čitate najave za naše programe, moramo Vas razveseliti da ovaj put imate privilegiju razmišljati čitave noći o tome što se krije iza naslova predavanja kako biste ipak, koliko-toliko, bili spremni dati odgovor na pitanje koje će autor predavanja postaviti na samom početku istoga.

Naravno, to nije sve…kao i uvijek imati ćete priliku kušati neke vegetarijanske specijalitete odn. prasadam, a sve to dolazi u prilično ‘lakom pakiranju’ – ulaz je slobodan, donacija je proizvoljna, a aktivno sudjelovanje na programu (na bilo koji način) je poželjno.

Započnite godinu čineći nešto za sebe, a nemojte zaboraviti niti svoje (najdraže) prijatelje, rođake i znance…pa ih zato povedite na Večer vedske kulture koja se održava u subotu, 4.1.2014.-e godine s početkom u 17 sati u prostorijama tzv. ‘multimedijalne dvorane’ na prvom katu zgrade poznate kao “stari Hrast” na adresi dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Autor
Kategorije Večer vedske kulture

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →