Objavljeno
Komentari Nijedan

Novi ciklus predavanja na temu Bhagavad-gite započeo je još u studenom prošle godine i već je održano šest predavanja.

Za sve koji nisu bili u mogućnosti doći na predavanja, a željeli bi se uključiti, od danas arhiva je bogatija za pet novih predavanja.

Bhakta Mario je glavni ‘krivac’ za sve audio zapise u arhivi i samo njemu možemo zahvaliti na predanosti što revnosno donosi opremu i snima svako predavanje!

Autor
Kategorije novosti

Objavljeno
Komentari Nijedan

Arđuna je ‘ispucao’ sve argumente zašto se ne boriti, ali je konačno ‘potpisao kapitulaciju’ priznajući Šri Krišni da sam nije sposoban riješiti svoj problem.

Kao rezultat te spoznaje, prilazi svom prijatelju Šri Krišni i moli ga da bude prihvaćen kao učenik shvaćajući da bez pihvaćanja duhovnog učitelja, prijateljski razgovori neće polučiti nikakvog rezultata.

Ukoliko Vas zanima što su prve instrukcije koje Šri Krišna upućuje svom učeniku Arđuni, dođite u utorak, 31.1.2012. godine u 19h u prostorije bivšeg GK (preko puta Pilke), na adresu A. Schulteissa 19, Čakovec.

Predavač je Gour-Gadadhara Dasa, a ulaz je slobodan, no možete dati proizvoljnu donaciju.

Autor
Kategorije Bhagavad-gita

Objavljeno
Komentari Nijedan

Nakon velikog uspjeha prvog dijela, stiže nam drugi, još uzbudljiviji nastavak u serijalu “Biti se ili se ne biti”. Mjesto događaja će ovog puta biti prostorije bivšeg GK (preko puta Pilke), na adresi A. Schulteissa 19, Čakovec, s točnim početkom u 19h… utorak 17.1.2012. godine, predavač je Gour-Gadadhara Dasa.

Imate li hrabrosti suočiti se s osobnim dilemama u vlastitom životu koje vas priječe da polučite ono što zaista želite u dubini svoga srca?

Ulaz na predavanje je slobodan, no nadvladati osobne slabosti nije jeftino.

Dođite i ohrabrite se u društvu Arđune kojeg vodi nepogrešiva ruka Šri Krišne!!

Autor
Kategorije Bhagavad-gita

Objavljeno
Komentari Nijedan

Nova kalendarska godina, a novo predavanje “Biti se ili se ne biti” na temelju Bhagavad-gite održat će se u starom terminu, ovog puta u utorak 3.1.2012. godine s početkom u 19h, na adresi: A. Schulteissa 19, Čakovec, u prostorijima bivšeg GK (preko puta Pilke).

Nakon uvodnog opisa stanja na bojnom polju Kurukšetre, slijedi velika dilema Arđune…ista ona koja je mučila slavnog Šekspirovog junaka.

Je li to problem ‘nekog drugog’, ili možda svatko od nas može pronaći sebe na Kurukšetri, riješiti hamletovsku dilemu i postići svoju osobnu pobjedu?

Krenite žustro i bez oklijevanja od samog starta, ulaz je slobodan, a predavanje će održati Gour-Gadadhara Dasa.

Autor
Kategorije Bhagavad-gita

Objavljeno
Komentari Nijedan

Pred nama je novo predavanje iz ciklusa “Bhagavad-gita” naslovljeno “Stijeg duhovnosti”.

Bhagavad-gita je tek započela upitom Dhritaraštre koji se raspituje kod svog sekretara Sanđaje o stanju na bojnom polju Kurukšetre.

Naizgled, može izgledati da sve to nema puno veze s nama…

Dođite, u ponedjeljak, 19.12.2011. na adresu: A. Schulteissa 19, Čakovec — u prostorije bivšeg GK (preko puta Pilke) s početkom u točno 19h, na predavanje i razuvjerite se.

Bhagavad-gita, jedan od najvrednijih dragulja u riznici vedske mudrosti skriva neprocjenjivu mudrost, čak i u uvodnom poglavlju.

Predavač je, kao i obično, Gour-Gadadhara Dasa, a ulaz je slobodan.

Autor
Kategorije Bhagavad-gita

← Starije Novije →